مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید بیش از 200 تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد.

امینی درگفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه مجموع سطح زیر کشت قارچ خوراکی این شهرستان در سال جاری حدود 7هزارو950 متر مربع است گفت: با میانگین تولید 12 کیلوگرم در هر مترمربع از نوع قارچ دکمه ای و 235 کیلوگرم از نوع صدفی، تولید این محصول در این شهرستان به بیش از 200 تن می رسد.

وی افزود : قارچ خوراکی از نوع دکمه ای و صدفی که در این شهرستان تولید می شود، برداشت آن در سال به 3 الی 4 دوره می رسد.

وی از فعالیت 8 نفر از بهره برداران صنعتی و خانگی در این عرصه در شهرستان آمل خبر داد./س

برچسب ها: تولید ، قارچ ، آمل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.