وجود مواد طعم دهنده، ادویه ها و مواد افزودنی در فست فودها از عوامل مهم آلرژی در کودکان هستند

دکتر منوچهر منصوری متخصص ایمونولوژی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: تغذیه نامناسب ، وارد شدن فست فودها به برنامه ی غذایی و ناآگاهی از مضرات این مواد و عوامل فرهنگی از عوامل مؤثر در آلرژی کودکان و در نهايت مشکلات گوارشی و اضافه وزن است .
وی ادامه داد: به طور کلی عوامل آلرژی زا ناشناخته بوده و به سادگی قابل تشخیص نیستند و این عوامل در افراد نسبت به هم متفاوتند بنابر این قبل از هر اقدامی می بایست عامل آلرژی شناخته و سپس  درمان های لازم روی فرد انجام شود.

وی درمورد نقش فست فودها و تأثیر آن بر چاقی در کودکان افزود: فست فودها به علت وجود چاشنی ها و طعم دهنده ها موجب اشتهای کاذب در کودک شده و این عامل نقش مهمی در بروز چاقی در فرد دارد.

وی خاطر نشان کرد: با تغذیه نامناسب با برنامه ریزی در وعده غذایی و جایگزین کردن مواد غذایی مغذی مانند پنیر گردو،  خرما، سبزیجات، میوه ها و کشمش به جای فست فو دها سلامتی را به کودکانتان هدیه دهید.
برچسب ها: فست فود ، سبزیجات ، میوه ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.