"حمید قبادی" مشاور سابق معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات
باشگاه خبرنگاران با اشاره به اين مطلب كه در حال حاضر در زمینه اهمیت فعالیتهای آژانسهای ادبی پرکردن خلا حقوقی مالکیت معنوی آثار حرف اول را می زند، افزود: موضوع آژانسهای ادبی در دنیا دارای قدمت بوده البته در کشور ما هنوز این واسطههای فرهنگی به صورت عملی سازمان یافته و جدی کار خود را شروع نکردهاند.
وی گفت: مهمترین کار آژانسهای ادبی و واسطههای فرهنگی پر کردن خلا حقوقی مالکیت معنوی آثار بوده و ما در حال حاضر با سرقت ادبی مواجه هستیم.
مشاور سابق معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: پرکردن خلا حقوقی مالکیت معنوی آثار به معنای باز تعریف منافع دو طرف و دنبال کردن اهداف آن دو بوده و به عبارت دیگر انجام یک مهم فرهنگی است.
به گفته "قبادی" آژانسهای ادبی از جنبههای بینالمللی با توجه به اینکه شاید برخی از موسسات توان طرح خود به عنوان یک نهاد بینالمللی را نداشته باشند معرف سایر گروههای ادبی است.
وی تصریح کرد: کارکرد سوم واسطههای فرهنگی کمک به سازمان دادن گروه مولفان آثار ادبی و هنری و عمل به نقش واسطهای برای انتقال اثر به تولید کننده داخلی و خارجی است.
وی با اشاره به صحبتهای مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مبنی بر نبود اهمیت برای وجود واسطههای فرهنگی گفت: این یک نظر بوده و الزاما به معنای درستی موضوع مطرح شده نیست.
"قبادی" خاطر نشان کرد: ما باید شرایط حال حاضر را بسنجیم./ص