"داداشپور" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"داداشپور" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"هاشم داداشپور" در گفتگو با
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، در ارتباط با بداخلاقیهای سیاسی که از سوي برخی کاندیداها صورت گرفته، اظهار داشت: پیگیری سخنرانی و مواضع بعضی از کاندیداها بيانگر آن است که این افراد تصور ثبتنام برای مقام ریاستجمهوری را ندارند و این جایگاه را با یک وزارتخانه یا نهاد اشتباه گرفتهاند.
وي تصریح کرد: جایگاه ریاستجمهوری جایی برای آزمون و خطا نیست و يک کانديدا باید بتواند برنامهریزی لازم را براي پيشرفت کشور در چهار سال انتصابش داشته باشد، نه اینکه با یک نگاه سلبی یا تخریب نامزدهای دیگر بخواهد جایگاهش را تثبیت کند.
قائم مقام کانون دانشگاهیان ایران اسلامی بیان کرد: در شرایط فعلی جامعه، بروز اینگونه رفتارها بدترین حرکت است، زیرا نظام سیاسی کشور بر مبنای اسلام پايهريزي شده و باور حکومت اسلامي بر عدم جدايي دین از سیاست جدا است و چنانچه فردی خارج از این قاعده عمل نمايد، به کشور و نظام جمهوری اسلامی آسیب وارد ميکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه با تأکید بر این مسئله که براساس قانون اساسی؛ شورای نگهبان ناظر اصلی بر انتخابات ریاستجمهوری تلقی میشود، اظهار داشت: با استناد به اصل 115 قانون اساسی این اجازه به شورای نگهبان داده شده تا نامزدهای ریاستجمهوری را براساس شاخصهای مشخص شده ارزیابی کند و يک کانديداي دارای صلاحیت، باید شاخصهایی همچون رجل سیاسی، مذهبی، مدیر و مدبر بودن را به طور جمعی دارا باشد.
داداشپور بیان کرد: بلوغ و توان جسمی هم به عنوان یک شاخص مهم مورد توجه شورای نگهبان است، زيرا رئیسجمهور باید بتواند حداقل 14 ساعت مستمر در مکانهایی که نیاز به وجود وی هست حضور پیدا کند و با توجه به اينكه جایگاه ریاستجمهوری ذاتاً به یک فرد تفویض میشود، اشخاص دیگر نميتوانند در غیاب وی به نمایندگی از او عمل کنند.
وی در رابطه با مجوزی که قانون اساسی به کاندیداهای ریاستجمهوری رد صلاحیت شده برای اعتراض به شورای نگهبان داده است، اظهار داشت: براساس قانون، شورای نگهبان به اين مسئله رسیدگی میکند و اگر احراز صلاحیت كانديداي مورد نظر اتفاق نیافتد آنها باید به قانون تمکین کنند.
داداشپور تصریح کرد: قانون به عنوان يک ملاک، همه افراد را به سمت چارچوبهایی که برای قوام، امنیت و پایداری کشور نیاز است هدایت میکند.
قائم مقام کانون دانشگاهیان ایران اسلامي در پایان خاطرنشان کرد: اگر نامزدهاي ریاستجمهوری پایبند به انقلاب اسلامی، ارزشها و منافع ملی و قانون اساسی باشند، نباید به عرصه بياخلاقيهاي سياسي پا بگذارند و اگر مرتکب این عمل شوند، اين پيام را القا ميكنند كه اين افراد، اشتباهی وارد این عرصه شدهاند.
انتهاي پيام/