مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: هر نخ سیگار حدود 5.5 دقیقه از عمر انسان می کاهد و به طور متوسط 90 درصد سرطان های ریه به دلیل استفاده از سیگار می باشند.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، "ماشاالله عرب پور"، با اعلام این خبر ادامه داد: نیکوتین، قطران و منواکسیدکربن خطرناک ترین مواد شناخته شده در سیگار هستند.


 

 

وی ادامه داد: افراد سیگاری تقریبا 2 تا 4 برابر غیر سیگاری ها در معرض بیماری های قلبی عروقی هستند.

 

عرب پور با اشاره به نیکوتین به عنوان یك ماده اعتیاد آور گفت: هر چقدر سن شیوع مصرف سیگار پایین تر باشد احتمال اعتیاد به نیکوتین در فرد بیشتر است.

 

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در حال حاضر در کشور ما رایج ترین شیوه مصرف دخانیات، سیگار و قلیان است و به نظر می رسد به منظور پیشگیری و درمان و ارتقای دانش و اطلاعات و تغییر نگرش و تصحیح باورهای غلط و آموزش مهارت های خاص، از اقدامات ضروری و مفید محسوب می شوند.

 

عرب پور افزود: دود حاصل از تنباکو حاوی مواد شیمیایی خطرناکی است که سبب انواع سرطان ها و بیماری های قلبی مانند تصلب شرائین، سکته قلبی، بیماری تنفسی و سکته مغزی می گردد.

 

وی ضمن تأکید بر مضرات فراوان قلیان گفت: اکثر افرادی که قلیان مصرف می کنند دچار بیماری های قلبی شده و شریان ها و عروق قلب را درگیر می کنند.

 

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در مقایسه با یک نخ سیگار، دود قلیان مقدار بیشتری آرسنیک، سرب و نیکل دارد و دود قلیان 36 برابر بیشتر از سیگار حاوی تار و 15 بار بیشتر از سیگار حاوی منواکسیدکربن می باشد./[ج1

برچسب ها: درمان ، سیگار ، تنباکو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.