پليس کاليفرنيا دو مرد بيست ساله را که خودشان اشتباها با مرکز پليس تماس گرفتند به اتهام سرقت خودرو و دزدي دستگير کرد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از به نوشته روزنامه اينترنتي روسي لنتا وقتي يکي از اين افراد به طور اتفاقي شماره 911 را گرفت تلفنچي سي و پنج دقيقه تمام صحبتهاي آن دو را شنيد و از نيات آنها با خبر شد. 
آنها از برنامه خود براي به دست آوردن مواد مخدر صحبت و بعد اقدام به سرقت يک خودرو کردند که درآن مواد مخدر تجويز شده از سوي پزشک وجود داشت. 
تلفنچي با توجه به صحبتهاي دو سارق متوجه شد آنها درچه مسيري حرکت مي کنند و به اين ترتيب پليس توانست آنها را دستگيرکند. 
ظاهرشدن پليس سر راه دزدان براي آنها کاملا غيرمنتظره بوده و آنها خيلي دير متوجه شدند که به خاطر بي احتياطي خودشان لو رفته اند.







برچسب ها: بین الملل ، دزد ، آمریکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار