به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس ، برداشت پرتقال در استان چهار فصل فارس که اختلاف دمای شمال تا جنوب آن بیش از 25 درجه استاز آبان ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه می یابد .
انواع پرتقال شامل تامسون ، مارس ، ناول ، اولان ، هاملین و مارس ارلی است .
فارس به دلیل آب و هوای مناسب استعداد توسعه وکشت انواع پرتقال را دارد و پس از مازندران دومین تولید کننده مرکبات در کشور است .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10 درصد افزایش داشته است گفت: این استان با بهره گیری از60هزارهکتار باغ و بیش از یک میلیون تن تولید مرکبات، جایگاه دوم کشوررا به خود اختصاص داده است.
70 درصد محصول تولیدی فارس به تهران ، مشهد ، تبریز ، یزد و اصفهان ارسال میشود.
خرد گفت : فارس علاوه برکیفیت بالای مرکبات ، موفق به ثبت حد نصاب 135 تن در هکتار شده است.
وی افزود: میزان محصول کافی، امکان ذخیره سازی و نگهداری مرکبات فارس و توزیع آن در طول سال ، زمینه رشد صنایع فرآوری وابسته را فراهم کرده است.
پارسال 419 هزارتن پرتقال ، 197هزارتن نارنگی ، 110 هزار تن لیموترش ، 2 هزار تن گریپ فروت ، 9 هزارتن نارنج ، 515 هزار تن لیموشیرین و 36 هزار تن سایر مرکبات در فارس تولید شد.
برداشت گندم و جو و کلزا نیز هم اکنون در این استان آغاز شده است ./ب