به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، محمد اکبرزاده افزود: عمده تخلفی که گزارش شده مربوط به جلسات خانگی برخی نامزدهای انتخابات شورای اسلامی در این استان است که این موارد تخلف تاثیرگذاری محسوب نمی شود.
وی اضافه کرد: تاکنون گزارشی مبنی بر تبلیغات زودهنگام انتخاباتی از سوی نامزدهای شوراهای اسلامی شهری و روستایی در این استان به هیات نظارت نرسیده است.
اکبرزاده برخی اظهارات پیرامون رد صلاحیت برخی نامزدهای مطرح شوراهای اسلامی شهر و روستا را نادرست خواند و گفت: طبق قانون هیات نظارت تا پایان روز 26 اردیبهشت ماه برای بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مهلت دارد.
دبیر هیات نظارت انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای خراسان شمالی گفت: براساس قانون هیات های نظارت پرونده نامزدهای بررسی صلاحیت شده در مراکز شهری را به فرمانداری ها اعلام می کنند و افراد که در این مرحله رد صلاحیت شده و یا صلاحیت آنها در دو مرحله قبلی مورد تایید هیات نظارت شهرستانی قرار نگرفته، می توانند تا اول خردادماه شکایت خود را به هیات عالی نظارت بر انتخابات استان ارسال کنند.
اکبرزاده گفت: هیات عالی نظارت استان نیز تا 12 خردادماه برای بررسی شکایت نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مهلت دارد و در زمان قانونی نیز اسامی تایید صلاحیت شدگان را در اختیار فرمانداری قرار می دهد.
در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در خراسان شمالی حدود پنج هزار نفر داوطلب شده اند که در هیات های اجرایی صلاحیت 94 درصد از نامزدها مورد تایید قرار گرفته است./س