به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سیدموسی موسوی در نشست بررسی مسائل و مشکلات امدادگران جمعیت هلال احمر دشتستان اظهار داشت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی خدمات بسیار ارزشمند و مهمی در سطح جامعه ارائه داده و روزبهروز شاهد بهبود خدماترسانی این نهاد هستیم.
وی افزود: پایگاههای امداد جادهای نقش مهمی در افزایش ضریب ایمنی دارند و شاهد رضایت خاطر مردم از کیفیت و کمیت خدمات این پایگاهها در سطح کشور هستیم.
معاون لجستیک و آمادگی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: هدف از راهاندازی پایگاههای امداد و نجات جادهای در سطح کشور ارائه خدمات امدادی و نجات و آمادگی امدادرسانی نیروهای این جمعیت در نقاط مختلف کشور است.
موسوی یادآور شد: در اکثر پایگاههای امداد و نجات، خودروهای ویژه امداد و نجات با سیستمهای مدرن و مجهز تعبیه شده که برای رهاسازی مصدومان و آواربرداری مورد استفاده قرار میگیرد.
وی بیان کرد: سعی ما بر این است که پایگاههایی که به تازگی راهاندازی میشوند، مجهز به امکانات و تجیهزات لازم برای خدمترسانی به مردم باشند.
این مسئول با تأکید بر لزوم بهبود خدماترسانی در پایگاههای امداد و نجات کشور گفت: براساس نیاز و استانداردهای تعریف شده باید در هر 40 کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات جادهای وجود داشته باشد که تاکنون برای تحقق این مهم اقدام شده است.
موسوی ابراز داشت: امسال در دو مرحله در قالب طرح توسعه ناوگان ترابری و تجهیزات جمعیت هلال احمر خودروهای نجات، آمبولانس، تجهیزات مخابراتی و کمکهای 22گانه برای آسیبدیدگان در سطح کشور تأمین میشود.
وی افزود: از تمام امکانات و توانمندی موجود برای بهبود کیفیت خدماترسانی جمعیت هلال احمر تلاش میکنیم و هیچ فرصتی را هدر نخواهیم داد.