کبد چرب حداقل 30 الی 40 درصد جامعه ایرانی را به خود مبتلا کرده است.

پروفسور سید موید علویان و استاد دانشگاه و فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:امروزه باید همه ی افراد به ویژه افراد چاق بدانند که در معرض ابتلا به کبد چرب هستند که البته روند کبد چرب درکشور ما به علت استفاده از فست فودها روبه افزایش است.
 
 
وی افزود:البته این بيماري حداقل 30 الی 40 درصد جامعه ایرانی را مبتلا به خود کرده است.

 همچنین کبد چرب ناشی از تغییر الگوی تغذیه،عدم رعایت فعالیت ورزشی،کم تحرکی و برخی از عوامل ژنتیکی دچار این بیماری می شوند.

وی اذعان داشت:جامعه ی ما باید افرادی پر نشاط،پرتحرک و به دور از مصرف غذاهای چرب و مواد فیبری سوق دهیم./ع2

برچسب ها: کبر ، چربی ، فست فود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.