به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،یاسر مرادی با بیان اینکه فرهنگسازی در پیشگیری و کاهش تولد نوزادان تالاسمی و ریشه کن شدن این بیماری نقش بسزایی دارد، اظهار داشت: برای جلوگیری از گسترش بیماری تالاسمی باید به توصیههای پزشکی توجه کرد، زیرا سلامت و امید به زندگی از مهمترین شاخصههای توسعه است.
وی آزمایش قبل از ازدواج به ویژه در استانهای جنوبی را که آمار این بیماری زیاد است، ضروری دانست و اظهار امیدواری کرد همه با رعایت مسائل بسیار ساده در ریشه کن کردن بیماری تالاسمی سهیم باشیم.
مدیر شبکه بهداشت حاجیآباد متولد نشدن نوزاد مبتلا به بیماری تالاسمی در شهرستان حاجیآباد طی یک سال گذشته را از دستاوردهای بزرگ این بخش یاد کرد و افزود: والدین باید به سلامت جامعه بیش از پیش توجه کنند.
مرادی با بیان اینکه قریب به 10 درصد تالاسمی کل کشور در هرمزگان است افزود: تعداد 90 نفر در حاجیآباد به بیماری تالاسمی مبتلا هستند که 4.5 درصد موارد تالاسمی هرمزگان را در بر میگیرد.
وی توجه به بخش درمان بیماران تالاسمی را مهمترین خواسته این بیماران برشمرد و افزود: دریافت منظم خون با کیفیت و داروهای آهن زدا به میزان کافی مانند آمپول دسفرال از جمله خواستههای بیماران تالاسمی از مسئولان امر است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان حاجیآباد گفت: مجموع بیماران تالاسمی کشور 20 هزار نفر است که هزار و 960 تن از آنان در هرمزگان زندگی میکنند.