به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، "علی اکبر کمالی” با تاكيد بر اينكه به غذاي كودك نمك و ادويه نزنيد اظهار كرد: از آنجايي که نمك، شكر و ادويه جات باعث مي شوند غذاها طعم بهتري داشته باشند، اما نوزادان و كودكان به طعم طبيعي غذاها نياز دارند.
با تاکید بر عدم خوراندن تكه هاي درشت
ميوه جات و سبزيجات به کودک عنوان كرد: اين تكه هاي بزرگ ممكن است باعث
خفگي شوند. در هشت ماهگي بهتر است از ميوه ها به شكل پوره استفاده كرد.
وی
توصیه کرد: هنگام مصرف میوه براي کودک پوست ميوه ها را حتما جدا كنيد و
هسته آنها را در آوريد، ميوه هايي مثل انگور را به همان اندازه طبيعي شان
به كودك ندهيد و آن ها را به تكه هاي كوچك تر تقسيم كنيد.
این
کارشناس همچنین توصیه کرد: به هنگام دادن گوشت به كودك بسيار دقت شود به
عنوان مثال هرگز به يك كودك هشت ماهه، هات داگ يا سوسيس و غذاهايي از اين
قبيل داده نشود.
کمالی با بیان این که گوشت پخته به کودک داده شود
گفت: گوشت را حتما به صورت پوره و كاملا له درآوريد، زيرا رشته هاي گوشت
با دندان هاي اندك و كوچك كودك خردسال آسياب نمي شوند و ايجاد خفگي مي
كنند./ج1