به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از عباداله اكبري گفت: با توجه به ظرفيتها و پتانسيل هاي ارزشمندي كه در بخش معدن استان وجود دارد مي توان با شناسايي مزيت ها و تمركز بر اين بخش در جهت تحقق استقلال ارزي از منابعي غير ازنفت بهره گرفت كه معدن مي تواند جايگزين مناسبي براي كسب درآمدهاي ارزي باشد.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر دولت به بحث معدن توجه ويژه اي دارد اضافه كرد: در دور چهارم سفر رياست جمهوري 3هزار ميليارد ريال تسهيلات و اعتبارات بابت سرمايه در گردش، تجهيز، نوسازي و راه اندازي معادن راكد در استان اختصاص يافت كه اين اعتبار در مقايسه با ساير استانها از رقم بالايي برخوردار است.
وي تصريح كرد: همچنين ايجاد دفتر زمين شناسي كه اخيرا در كارگروه توسعه بخش معدن استاني تصويب شده بود در جلسه هيات دولت مصوب شد به مركز زمين شناسي منطقه اي تبديل شود كه در اين حالت حوزه فعاليت آن گسترده تر و از امكانات بالايي برخوردار خواهد بود.
اكبري افزود: مركز زمين شناسي فعاليت هاي علمي و گسترده اي در حوزه هاي مرتبط با زمين شناسي از جمله بحث لرزه نگاري و معادن دارد كه با توجه به ظرفيت هاي معدني موجود در استان ايجاد اين مركز نقش مهمي در رشد و توسعه معدني استان خواهد داشت.
وي اظهار اميدواري كرد: امسال با گسترش برنامه هاي كارگروه توسعه معدن در استان روند توسعه بخش معدن با سرعت بيشتري طي شود و با جذب و توزيع اعتبارات لازم ميزان اشتغال در اين بخش به 3 برابر افزايش يابد./س