به گفته متخصصان افرادي که در هفته دو بار فلفل مي خورند احتمال ابتلاي آنها به بيماري پارکينسون تا يک سوم کاهش پيدا مي کند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ خوردن مواد غذايي مانند سيب زميني و گوجه فرنگي که حاوي نيکوتين خوردني است نقش مهمي در محافظت از بدن در برابر ابتلا به بيماريهايي مانند پارکينسون دارد.
 
محققان دریافتند که نه تنها فلفل در ارتباط با کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون موثر است ، بلکه افرادی که بیشتر فلفل مصرف می کنند، بیشتر سود آن آشکار می شود. افرادی که یک هفته یا بیشتر پنج تا شش بار فلفل مي خوردندخطر پارکینسون خود راتا حدود ۵۰ درصد در مقایسه با کسانی که فلفل را در هفته کمتر از یک بار می خورند کاهش داد.
 
گفتني است بیماری پارکینسون یک بیماری دستگاه عصبی مرکزی در بزرگسالان مسن تر که مشخصه آن سفتی عضلانی پیشرونده تدریجی ، لرزش و از دست رفتن مهارت های حرکتی است . این اختلال هنگامي رخ می دهد که نواحی خاصی از مغز توانایی خود در تولید دوپامین (یکی از ناقلین عصبی در مغز) را از دست می دهند.
برچسب ها: فلفل ، پارکینسون ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار