بر اثر وقوع سه مورد تصادف در محورهاي مواصلاتي استان، يك نفر كشته و 14 نفر راهي بيمارستان شدند.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، مسئول روابط عمومي مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي در تشريح تعداد تلفات اين حوادث رانندگي گفت: بر اثر برخورد سمند با اتوبوس در سه راهي اهر به سمت اهر 5 نفر زخمي شدند.


حبيب حسينقلي‌زاده با بيان اينكه اين حادثه در ساعت 9 صبح امروز به اتاق فرمان مركز فوريتهاي پزشكي گزارش شد گفت: با اعزام آمبولانس هاي 210 و 202 تبريز به محل حادثه، 5 مصدوم سانحه به بيمارستان امام رضا منتقل شدند.

وي همچنين از برخورد يك دستگاه تريلي، مگان، پژو 206 و پژو 405 در اتوبان شهيد كسايي در خروجي مارالان از سمت راه آهن خبر داد و گفت: 5 مصدوم اين سانحه نيز توسط آمبولانس هاي 205، 211 و 201 به بيمارستان امام رضا منتقل شدند.

مسئول روابط عمومي مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان با اشاره به وقوع يك تصادف در جاده بناب مراغه گفت: بر اثر برخورد يك دستگاه پيكان و تريلي در اين محور، يك زن فوت و 4 سرنشين ديگر پيكان راهي بيمارستان شدند.

حسينقلي‌زاده گفت: اين حادثه در ساعت 11:40 امروز به مركز اپراتور فوريتهاي پزشكي استان گزارش شد و طي آن آمبولانس هاي مراغه و بناب به محل اعزام و 4 مصدوم سانحه را به بيمارستان بناب منتقل كردند.

وي گفت: در حالی که فوریت های پزشکی با ثانیه ها و لحظه ها سر کار دارد، برخی رانندگان نه تنها راه را برای تسریع حرکت آمبولانس باز نمی‌کنند، بلکه حتی با حرکات زیگزاگی، موجب تاخیر در امداد رسانی شده و گاه حتی اعتراض هایی هم مبنی بر سروصدای آژیر آمبولانس انجام می دهند.

حسينقلي‌زاده يادآور شد:متاسفانه مردم هنوز فکر می کنند مرگ برای همسایه است و به لحاظ فرهنگی هنوز نمی دانند صدای آژیر یک آمبولانس به منزله ناله های بیماری است که نیاز به خدمات فوری پزشکی دارد و باید راه را برایش باز کرده و حرکتش را تسریع کنند.

وی با بیان اینکه مهمترین اصل در امداد رسانی، رسیدن در حداقل زمان به محل حادثه و انتقال بیمار به بیمارستان است یادآور شد: چنانکه بر اثر ترافیک وقفه ای در بحث امدادرسانی ایجاد شود بیماران با مشکلات جدی مواجه می‌شوند./ج1

برچسب ها: تبریز ، امداد ، مصدوم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.