کارشناسان سلامت و تغذیه می‌گویند: اگر بعد از خوردن غذا به ویژه وعده غذایی ناهار به شدت احساس خستگی و خواب‌آلودگی می‌کنید، باید در انتخاب نوع غذای خود بیشتر دقت کنید چرا که مصرف برخی از انواع موادغذایی، احساس خستگی را تشدید می‌کند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران  به نقل از ایسنا، نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که خوردن مقادیر بیشتری از غذاهای پرچرب مثل سیب‌زمینی و غذاهای سرخ‌کرده در طول روز، احساس خستگی و خواب‌آلودگی را تشدید می‌کند در حالی که مصرف کربوهیدرات‌ها در بالا بردن سطح هوشیاری افراد موثر است.

به گزارش دیسکاوری، برای انجام این آزمایش متخصصان روی 31 فرد بالغ که سالم بودند و اضافه وزن هم نداشتند، مدت چهار شب در آزمایشگاه مطالعه کردند.

این متخصصان نوع رژیم‌غذایی شرکت‌کنندگان را تحت نظر داشتند و سپس الگوهای امواج مغزی، حرکات چشم و سایر شاخص‌ها را در این افراد ارزیابی کردند.

نتایج آزمایشات که در مجله «خواب» به چاپ خواهد رسید تایید کرد که مصرف موادغذایی پرچرب احساس خواب‌آلودگی را در انسان‌ تشدید می‌کند در حالی که مصرف کربوهیدرات‌ها در عوض سطح هوشیاری را بالا می‌برد.
برچسب ها: ناهار ، خواب آلوده ، پرچرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.