به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ خانمها برخي از مواقع بدون نيت قبلي و بدون اينکه بدانند اين کاري که قرار است انجام دهند موجب سرد شدن و آزار همسرشان ميشود، آن را انجام ميدهند.
حال برای آنكه برخورد سالمی داشته باشیم در ابتدا باید روان سالمی داشته باشیم. اگر مشكلات ارتباطی ناشی از مشكلات درونی نباشد، مهارتهای ارتباطی پیشقدم میشوند.
در زیر به چند عنصر از عوامل دلسرد كننده اشاره شده است:
*سلطه پذیری گاهی احساس میكنیم، برای اینكه كارها خوب پیش رود باید ما كارها را انجام بدهیم. برای همین هم است كه نظر همسرمان یا پیشرفتهای او را نمیبینیم. وقتی این احساس را داریم به صورت زیركانه و ضمنی همسرمان را تحت سلطه قرار میدهند.
*ترساندن كمالگرایی بیش از حد، باعث احساس ترس میشود. همسرانی كه توقع دارند همسرشان بر اساس ملاكهای كمالگرایانه آنها عمل كنند احساس دلسردی را به همسران خود انتقال میدهند.
*تصدیق نكردن پیشرفت وقتی پیشرفتهای همسرتان را تصدیق نمیكنید باعث دلسرد شدن همسرتان میشوید. تصدیق كردن پیشرفتهای همسر باعث تشویق آنها برای تغییر میشود.
*حساسیت بیش از حد وقتی همسری میخواهد برتر از دیگران باشد، به همسر خود بیش از حد حساس میشود، چرا كه این اعتقاد اشتباه را دارد كه وقتی كسی میشوم كه از دیگران سرتر باشم. وقتی شوهر یا زن در مورد یك دوست خود صحبت میكند یا از لباس قشنگ كسی حرف میزند، طرف مقابل این صحبتها را كنایه از نواقص خود میبیند و واكنش نشان میدهد. این نوع رفتارها ممكن است باعث دلسردی طرف مقابل شود، چرا كه هم منظور او را بد تعبیر كردهاید و هم در مقابل ابراز عقیده یا احساساتش ایستادهاید.
باشد که اين موارد ذکر شده را در زندگيمان رعايت کنيم./ز