معاون امور دام جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان از تولید سالانه 49 هزار و 534 کیلو عسل در این شهرستان خبرداد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان اکبر زمانی اظهار کرد: 308 بهره بردار صنعتی بزرگ در شهرستان اصفهان به پرورش زنبور عسل مشغول هستند.
وی با بیان اینکه سرشماری از کندوهای زنبور عسل سالانه انجام می شود، گفت: بر اساس آمار سال گذشته 70 هزار و 763 کندوی پرورش زنبور عسل در شهرستان اصفهان وجود دارد.
معاون امور دام جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان، یکی از بهترین راه شناخت عسل تقلبی از عسل مرغوب را آزمایش عسل با دستگاه های مخصوص عنوان کرد.
زمانی همچنین گفت: رنگ و غلظت عسل نمی تواند معیار درستی برای شناسایی عسل مرغوب باشد زیرا با توجه به تغذیه زنبور، رنگ و غلظت عسل تغییر می کند/ س .

برچسب ها: اصفهان ، جهاد ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.