به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، براي كاهش مصرف چربي و نمك كه زمينه را براي ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي و افزايش فشار خون فراهم مي كند، استفاده از نمك و سس مايونز را همراه با سالاد محدود كنيد و مي توانيد با اضافه كردن سبزي هاي معطر مانند نعناع، ريحان و گشنيز طعم و عطر مطلوبي به غذا بدهيد.
براي خرد كردن سبزي ها از چاقوي تيز استفاده كنيد تا از تخريب و از بين رفتن ويتامين سبزي ها جلوگيري شود.
براي پخت سبزيها از آب به مقدار كم استفاده كرده و آب حاصل از پخت را در غذاها مصرف كنيد.
سبزيها خصوصاً آنها كه با ريشه از مزرعه به مغازه منتقل مي شوند معمولاً آلوده به تخم انگل و ميكروبها هستند و به همين دليل بايد به دقت پاكيزه و ضدعفوني شوند. همچنين در انتقال سبزي از مغازه به خانه دقت كنيد و آنها را در كنار ساير مواد غذايي قرار ندهيد چرا كه ممكن است آنها را آلوده كند.
فراموش نكنيم تغذيه خوب و استفاده مناسب از سبزيجات در دوران حاملگي و شيردهي براي مادر و كودك بسيار مفيد بوده و براي يك شيردهي موفق لازم است./س