هیئتهای غیرفعال در شهرستانها فعال شدند
مجتبی زنگی تنها کاندیدای ریاست هیئت دوچرخهسواری استان گلستان در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت هشت ماهه خود با عنوان سرپرست هیئت دوچرخهسواری پرداخت و اظهار داشت: در هشت ماه گذشته که به عنوان سرپرست هیئت دوچرخه سواری استان گلستان فعالیت میکردم برنامههایی همچون هماهنگی بین اعضای هیئت مرکزی استان و شهرستانها انجام شد و با برگزاری جلسههای متعدد نسبت به ارزیابی عملکرد هیئتهای فعال اقدام و با شناسایی شهرستانهای غیرفعال نسبت به فعال کردن آنها نیز اقدامات لازم انجام شد.
وی ادامه داد: پنج مسابقه قهرمانی استانی و در کنار این مسابقات همایشهای دوچرخهسواری برای استعدادیابی ورزشکاران در ردههای سنی مختلف و برگزاری کلاس داوری درجه دو از اهم فعالیتهای اینجانب در هیئت دوچرخهسواری استان بوده است.
برگزاری لیگ استانی و مسابقات جایزه بزرگ از برنامهها است
زنگی با اشاره به اهمیت و تأکید فدراسیون دوچرخهسواری در خصوص دوچرخه سواری همگانی در کشور اعلام کرد: توسعه و ترویج دوچرخهسواری همگانی در سطح استان، شناسایی نیروها و استعدادهای متعهد و علاقهمند به ورزش دوچرخهسواری، ایجاد مدرسه دوچرخهسواری، فعال کردن دوچرخهسواری بانوان، برگزاری مسابقات قهرمانی استان در رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان و ارتقای سطح برگزاری این مسابقات در سطح استان، برگزاری یک دوره مسابقات جایزه بزرگ در تابستان امسال، تور دو روزه دوچرخهسواری، تشکیل لیگ دوچرخهسواری استانی، برگزاری مسابقات تدارکاتی برای تیمهای برگزیده برای اعزام به مسابقات کشوری و تلاش برای جذب مربی غیربومی باتجربه و مفید در راستای ارتقای سطح ورزش دوچرخهسواری استان را از جمله برنامههای خود اعلام کرد.
وی برگزاری کلاسهای داوری و مربیگری که اجرای آنها در سطوح درجه دو و سه در برنامههای هیئت است را از دیگر برنامههای خود اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت استان میتوانیم این کلاسها را با هماهنگی فدراسیون در سطح درجه یک نیز برگزار کنیم.
بخش دوچرخهسواری بانوان باید فعال شود
زنگی توجه به بخش بانوان و فعال کردن بیش از پیش این بخش را از مسائل مهم و برنامههای دارای اولویت خود در هیئت دوچرخه سواری استان اعلام کرد و ادامه داد: یکی از مشکلاتی که این بخش از رشته ورزشی دوچرخهسواری در استان را با فعالیتهای کم مواجه کرده نبود امکانات، بودجه و فضای امن و مناسب برای بانوان است.
وی مشکل مالی را یکی از دغدغههای دوچرخهسواران دانست و افزود: با توجه به اینکه ورزش دوچرخهسواری یکی از ورزشهای پرهزینه و پرخطر است نداشتن اسپانسر مالی، امکانات، دوچرخه، لوازم جانبی این ورزش و فضای مناسب و استاندارد برای تمرین این ورزشکاران یکی از مسائلی است که نیاز است مدیران در سطح کلان و فدراسیون دوچرخهسواری به آن توجه ویژه داشته باشند.
جذب اسپانسر و حل کردن مشکلات امکانات و تهیه دوچرخه و پیست دوچرخهسواری استاندارد از جمله تقاضای ورزشکاران، مربیان و اهالی ورزش دوچرخهسواری آقایان و بانوان حاضر در جلسه بود.
نمیتوانیم برای تمامی علاقهمندان دوچرخه تهیه کنیم / درحال رایزنی برای خرید دوچرخه هستیم
رئیس فدراسیون دوچرخهسواری در این مراسم اظهار داشت: متأسفانه شرایط به صورتی است که نمیتوانیم برای تمامی علاقهمندان دو چرخه تهیه کنیم و از استانها انتظار داریم در شرایط فعلی تمرکز بیشتر خود را بر روی افرادی بگذارند که از کمترین امکانات بیشترین استفاده را میکنند.
وی ادامه داد: در سال گذشته ما با مشقت و برنامهریزی توانستیم تنها حقوق و مسائل مالی تیم ملی را تهیه و برطرف کنیم و به بعضی از هیئتها نیز در استانها کمک کنیم.
خسرو قمری گفت: امید داریم در خردادماه با شرکت در نمایشگاه ساخت دوچرخه در چین بتوانیم با شرکتهای سازنده دوچرخه وارد مذاکره شویم و با رایزنی تعدادی دوچرخه استاندارد با قیمت مناسب را خریداری کنیم.
وی متذکر شد: ما اگر بتوانیم واسطه را در خرید دوچرخه حذف کنیم و با کمک سرمایهداران داخلی و یا از طریق مذاکرات خود فدراسیون بتواند به صورت مستقیم دوچرخه را وارد کشور کند بسیاری از مشکلات دوچرخهسواران در کشور حل خواهد شد که این امر نیز در حال پیگیری است.
به تیم ملی وارد شوید مشکلی نخواهید داشت
قمری خاطرنشان کرد: بنده همیشه در مسابقات قهرمانی کشوری و استعدادیابیها به هیچ عنوان به امکانات توجه نمیکنم و تأکید من به همکاران همیشه این بوده است که به دنبال استعدادهایی بگردید که با کمترین امکانات بیشترین استفاده را میکنند.
وی گفت: بنده به تمام ورزشکاران رشته دوچرخهسواری اعلام میکنم که شاید ما نتوانیم آن طور که باید در استانها از لحاظ امکانات و تجهیزات کار زیادی را انجام دهیم اما این قول را میدهم که اگر به تیم ملی راه پیدا کنند شرایط آنجا برای آنها مساعد خواهد بود.
از حداقلها به نفع خودمان استفاده کنیم
رئیس فدراسیون دوچرخهسواری تأکید کرد: با توجه به شرایطی که داریم باید از حداقلها به نفع خودمان استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: برای مثال برخی تورها و مسابقات در کشورهای دیگر برگزار میشود که شاید از لحاظ کیفی از سطح پایینتری نسبت به برخی مسابقات بینالمللی برخوردار باشد اما دارای ویژگیهایی همچون دادن وجوه اولیه پس از شرکت در مسابقات و پرداخت هزینههای رفت و برگشت است که این تورها میتواند بسیاری از مشکلات تیمها و هیئتها و ورزش دوچرخهسواری کشور را حل کند.
قمری عنوان کرد: در خصوص برگزاری مسابقات داوری و مربیگری، فدراسیون آمادگی کامل دارد و امسال با تهیه منابع فدراسیون جهانی و ترجمه برخی کتب مرجع سعی شده تا این کلاسها با استانداردهای جهانی و بینالمللی برگزار شود.
وی تأکید کرد: فدراسیون دوچرخهسواری همچنین آمادگی کامل را برای برگزاری مسابقات کشوری دارد و این نکته را تذکر میدهم که هیئتها برای شرکت در این مسابقات هیچگونه وجهی را پرداخت نمیکنند و تمام هزینهها به عهده فدراسیون است.
مجتبی زنگی به عنوان رئیس هیئت دوچرخهسواری گلستان انتخاب شد
در پایان این مراسم مجتبی زنگی که در طول هشت ماه گذشته با عنوان سرپرست این هیئت ورزشی در استان در حال فعالیت بود امرو به عنوان تنها کاندیدا از 18 رأی 17 رأی را کسب کرد و به مدت چهار سال به عنوان رئیس هیئت دوچرخهسواری استان گلستان منصوب شد و همچنین از تلاشهای رضاعلی محسنی ریاست سابق هیئت دوچرخهسواری استان گلستان تقدیر شد.
نکته قابل توجه این است که از برگههای رأی خارج شده از ظرفی که آرا در داخل آن انداخته شده بود 17 رأی به نام مجتبی زنگی بود و بر روی یک رأی باقیمانده تنها کلمه هیئت دوچرخهسواری نوشته شده بود که مطابق قانون از آرا محسوب نمیشود./ج1