طاهري کارشناس اقتصادي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، اظهار کرد: مهمترين هدف از انتخاب اين استراتژي، رهايي از وابستگي وارداتي و رسيدن به خودکفايي است.
به نظر مي رسد که تحليل نقاط قوت و ضعف کشور از جمله مسائلي است که بايد مورد تاکيد قرار بگيرد و ما در بخش توسعه صادرات به ويژه در بخش خدمات و فناوري هاي بالا با توجه به موضوع اقتصاد بدون نفت بيشتر از گذشته ايفاي نقش شده است.
وي در ادامه افزود: حمايت از توليدات داخلي معمولا با روش هاي کنترل ارزي تعرفه و عوارض گمرکي، سهميه بندي ها و ديگر سياست هاي محدود کننده واردات صورت مي پذيرد و از همه مهمتر اينکه حضور فعال و هدفمند در بازارهاي بين المللي و منطقه اي داشته باشيم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: براي افزايش توليد و تامين نيازهاي داخلي، مي بايستي در رقابت مندي نظام اقتصادي کشور به اندازه دارايي هايي که در دست داريم، سرمايه ذگاري کنيم و همچنين يکپارچه سازي در صنعت تجاري و اقتصادي بازارهاي داخل کشور را فعال و متکي قرار دهيم و در بخش صادرات محيط مناسبي را ايجاد کنيم که در سطح کالا و خدمات اعم از کالاهاي نفتي و غير نفتي در جهان، حرف اول را بزنيم.