سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: 50 هزار کتار در اراضی دیم و 16 هزار هکتار در اراضی آبی به کشت محصول جو اختصاص یافته بود.
وی با اشاره ای به مناطق کشت جو به صورت دیم تصریح کرد: در شهرستان های جنوبی استان یعنی هشترود، چاراُیماق و میانه و شهرستان های خدآفرین، اهر و کلیبر جو در اراضی دیم کشت شده بود.
سلیمانی ادامه داد: در شهرستان های مرند، بُناب، ملکان، تبریز و میانه نیز شاهد کشت جو در اراضی آبی بودیم.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن معرفی رقم جوی مورد استفاده زارعان استان یادآور شد: رقم "آبیدر" جو توسط زارعان برای کشت انتخاب شده بود.
سلیمانی از عوامل تاثیرگذار در حاصل شدن این میزان تولید گفت و تاکید کرد: رعایت اصول فنّی، تاریخ کشت مناسب و همچنین شرایط مناسب قلیمی را باید از عمل موفقیت در کشت جو قلمداد نماییم. /س