وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه بررسی وضعیت امنیت غذا و تغذیه بر بهبود كيفيت نان در كشور تأکید کرد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر محمد حسن طریقت منفرد اظهار داشت: آرزویم این است که بتوانم در مدت وزارتم کیفیت نان را افزایش دهم چون معتقدم این کار شدنی است و من برای افزایش کیفیت نان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم کرد.

دکتر طریقت در ادامه بر اهمیت غنی سازی نان مصرفی مردم تأکید کرد و افزود: اگر ما بتوانیم گندم و جوی سبوس دار  غلات سالم را به دست مردم برسانیم کار مهمی در جهت سالم سازی نان انجام داده ایم.

وزیر بهداشت ادامه داد: باید روشی را در پیش بگیریم تا نان سالم و مغذی به دست مردم برسد.

دکتر طریقت منفرد، تهیه و اعلام الگويي از يك نان سالم به وزارت صنعت، معدن و تجارت، تشکیل كارگروه تخصصي ارتقاء كيفيت نان متشكل از نمايندگان واحد هاي مرتبط به منظور ارائه راهكارهاي اجرايي بهبود كيفيت نان در كوتاه ترين زمان ممكن و پیگیری برنامه غني سازي آرد با ساير مواد مغذي ازجمله روي، كلسيم و ويتامين D ، توسعه، فرهنگ سازي مناسب براي مصرف نان  سالم توسط واحدهاي مرتبط، حمایت از توسعه نان هاي صنعتي در كشور و پايش و كنترل عوامل مخاطره آميز نان در نان هاي سنتي را از مهمترین مواردی عنوان کرد که باید در دستور کار قرار گیرد و خواستار هر چه سریعتر اجرای این برنامه در کل کشور شد.

گفتنی است: در جلسه بررسی وضعیت امنیت غذا و تغذیه بر بهبود كيفيت نان نمايندگاني از معاونت بهداشت، دفتر بهبود تغذيه جامعه، مركز سلامت محيط و كار، معاونت غذای سازمان غذا و دارو، انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور و اعضاء هيئت علمي دانشگاههاي علوم پزشكي تهران، شهيد بهشتي و ايران و مدير عامل موسسه تغذيه ، توسعه و سلامت حضور داشتند.  /ح
برچسب ها: وزیربهداشت ، نان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.