به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، فرود يداللهي فارساني کشورهاي تاجيکستان و جمهوري ارمنستان ، عراق و لبنان را هدف صادرات غذاي ماهي کشور برشمرد.
وي کيفيت غذاي ماهي ايراني را بهتر از غذاهاي خارجي دانست و افزود: به ازاي توليد يک کيلو گرم گوشت ماهي يک کيلو غذاي ماهي توليد داخلي نياز است اما براي توليد همين مقدار گوشت 1300گرم غذاي ماهي خارجي مصرف مي شود.
يداللهي اضافه کرد : هرکيلو غذاي ماهي خارجي 2 تا سه برابر غذاي ايراني در کشور به فروش مي رسد.
چهارمحال و بختياري با توليد 18 هزار تن ماهي سردابي بزرگترين قطب توليد ماهيان سردابي ايران است.
بزرگترين شرکت توليد خوراک ماهي خاورميانه با عنوان فرادانه در قطب صنعتي شهرکرد قرار دارد. اين شرکت با سرمايه گذاري 25 ميليارد ريالي بخش خصوصي 2 سال پيش به بهره برداري رسيد و با راه اندازي آن زمينه اشتغال مستقيم افزون بر 200 نفر فراهم شد./س