به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ "عرفانی" رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی پیرامون امنیت تلفن های هوشمنددر گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد :با توجه به افزايش آيتم هاي تلفن همراه هوشمند يا به عبارتي امكان نصب نرم افزار قابليت هاي آن نيز افزايش و به دنبال آن خطراتي به همراه دارد كه از جمله آن شنود و دسترسي به اطلاعات مي باشد كه مي بایست كاربر گوشي تلفن همراه به امنيت گوشي خود توجه ويژه ایی داشته باشد و همچنين ازامكانات گوشي خود با خبر تا مورد هك و سوء استفاده قرار نگیرد .
وی افزود: در كشور ما نيز بدليل عدم آگاهي كافي در نحوه حفظ امنيت تلفن همراه اين معضل ابعاد جدي تري به خود گرفته است بطوريكه جاسوس افزارهايي امروزه مورد استفاده هكرها قرار مي گيرد كه قادر است كل تلفن همراه فرد را در اختيار بگيرد و بدون اينكه فرد متوجه شود از آن استفاده كند و حتي مكان كاربر تلفن همراه را نيز شناسايي كنند.
سرهنگ "سيد محسن عرفاني" ادامه داد:موبايل هاي هوشمند به دليل استفاده از سيستم عامل هاي مختلف در معرض هك شدن قرار دارد كه در صورت آگاهي از برخي نكات امنيتي مي توان از بروز خطرات احتمالي جلوگيري کرد.
این مقام انتظامی در ذیل نکاتی را ارائه می دهد:
- كليه تدابير امنيتي بكار رفته در رايانه شخصي بايد در دستگاه تلفن همراه نيز لحاظ شود.
- كساني كه از تلفن براي اتصال به اينترنت استفاده مي كنند بر روي ايميل هاي فريبنده كليك نكنند زیرا ممكن است حاوي بدافزار باشد.
- سيستم عاملي را انتخاب كنيد كه رمزگذاري را پشتيباني كند و داده هاي ذخيره شده را در برابر هكرهاي حرفه اي محافظت كند.
- براي گوشي خودكلمه عبور انتخاب كنيد .
- از بين بردن خودكار اطلاعات را فعال كنيد تا پس از چند بار تلاش ناموفق براي وارد كردن كلمه عبور عمل كند.
- رديابي و مديريت از راه دور آن را فعال كنيد و بلوتوث تلفن همراه را همواره خاموش نگه داريد.
- واي فايرا محدود كنيد زيرا ممكن است ترافيك اينترنت از طريق ديگر قابل نفوذ گردد.
- از آنتي ويروس يا برنامه امنيتي مناسب استفاده كنيد و آنها را بروز كنيد.
- پيامك ناشناس را باز نكنيد و سريع آنرا پاك كنيد كه ممكن است حاوي يك كد يا نرم افزار باشد.
- اگر كسي براي تماس، تلفن همراه ما را درخواست كرد خودتان شماره را بگيريد تا از وارد كردن كد به تلفن همراه جلوگيري کنيد./ز