به گزارش
گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، سید محمد هاشمینژاد، معاون اجرایی نخستین همایش ملی حاکمیت شرکتی با اشاره به اینکه اهمیت نقش حاکمیت شرکتی در توسعه اقتصادی و فعالیت اقتصادی است، ادامه داد: نگاهی به تاریخچه کشورهای موفقی که وارد این حوزه شدهاند، نشان میدهد نتایج قابل قبولی از جمله شفافیت و پاسخگویی هیاتمدیره، تصمیمگیری مستقل هیاتمدیره، بررسی حقوق ذینفعان، حقوق سهامداران خرد و... را در بر داشته است.
وی گفت: در این همایش تلاش داریم در بخشهایی که حاکمیت شرکتی دیده نشده است را بررسی کنیم. به عنوان مثال در بحث قانون تجارت حاکمیت شرکتی اجرا نمیشود گرچه برخی موانع قانونی و حقوقی وجود دارد که در حاکمیت شرکتی این موارد دیده شده که در رفع آنها موثر خواهد بود.
معاون اجرایی نخستین همایش ملی حاکمیت شرکتی همچنین در خصوص برنامههای دو روز برگزاری همایش گفت: در روز اول همایش سه حوزه قانونگذاری، اجرایی و دانشگاهی مدنظر است که به این ترتیب افراد علمی، قانونگذار و دولتی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: در روز دوم نیز پنلهایی با رویکرد کاربردی با حضور اکثر دانشگاهها در دستور کار قرار گرفته است. در این کارگاهها داوران همایش با نگاه کاربردی به بررسی بیش از 250 مقالهای که به دبیرخانه همایش ارسال شده خواهند پرداخت. این در حالی است که علاوه بر این، موضوعاتی نیز توسط برگزارکنندگان همایش به اساتید برجسته جهت تهیه مقالات سفارش داده شده که روی آن کار کنند چراکه موضوع حاکمیت دارای اجزا و عناصری بوده که ممکن است در مقالات ارسالی دیده نشده باشد.
یادآور می شود نخستین همایش ملی حاکمیت شرکتی در راستای تحقق سند چشم انداز، روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه با همکاری شرکت بورس اوراق بهادار تهران و دانشگاه الزهرا برگزار می شود.
در این همایش دو روزه مقالات و سخنرانی های تخصصی در راستای کاربردی شدن دستورالعمل های حاکمیت شرکتی از سوی مدیران بورسی و اساتید دانشگاهی ارایه می شود./س