به گزارش
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ غلامرضا خواجه سروی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری صبح امروز در نشست خبری که در سالن همایش های وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد طی سخنرانی گفت: در سال 91 در حوزه فرهنگی آموزش عالی اتفاقات مهمی افتاده چنانچه اهم این برنامه های فرهنگی عبارتاند از تشکیل ساختار فرهنگی معاونت فرهنگی در 70 دانشگاه برای نخستین بار، ایجاد و تشکیل وبگرد فرهنگی برای نخستین بار ویژه اساتید از جمله فعالیتهای مهم فرهنگی بوده که در سال 91 آغاز و در سال 92 ادامه دارد.
همچنین طرح مشاورین فرهنگی برای اساتید دانشگاه ها در سال 92 عملیاتی می شود تا از ظرفیت اساتید بهره بیشتری برده شود.
وی در ادامه به سفرهای زیارتی ویژه دانشجویان و اساتید اشاره کرد و گفت: سفرهای زیارتی امسال نیز همچون سالهای گذشته برای دانشجویان ادامه دارد و ما امیدورایم که بتوانیم امکانات بیشتری را برای دانشجویان و اساتید ایجاد کنیم.
خواجه سروی در ادامه به سایر برنامه های سال 92 اشاره کرد و گفت: برگزاری 7 دوره جشنواره فارابی در آبان ماه تاسیس انجمن دانشجویی، افزایش تعداد کانون های خیریه ، گسترش امور اجتماعی در دانشگاه ها و سایر برنامه های سال 92 است.
وی در ادامه به بودجه فرهنگی سال 91 اشاره کرد و گفت: طی سالهای گذشته و تاکنون شاهد افزایش بودجه فرهنگی از سوی مجلس شورای اسلامی بوده ایم که البته در این زمینه نیز با کاهش بودجه در سال 91 روبه رو شده ایم امیدواریم امسال مجلس شورای اسلامی با نگاه مساعدی بتواند این بودجه فرهنگی دانشگاه را افزایش دهد.
وی با توجه به نزدیکی فضای انتخاباتی اظهار داشت: در زمان انتخابات ریاست جمهوری در زمان انتخابات برنامه ویژه ای برای دانشگاه ها در نزدیکی زمان انتخابات انجام گرفته است که البته از تشکل های دانشجویی مطابق با ضوابط حمایت می شود البته این نکته را نیز بیان کنم که دانشجویان ما در این فضای انتخاباتی که اهل تحلیل نیز هستند.
وی در ادامه به تعداد تشکل های اسلامی دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در سال 1357 تشکل دانشگاهی و اسلامی وجود داشته و در سال 91 تعداد این تشکل ها به 253 مورد رسیده است که این امر با حمایت وزارت علوم و سایر مسئولان در عرصه آموزش عالی محقق شده است.
خواجه سروی تصریح کرد: برای حضور پر رنگ دانشجویان در انتخابات ریاست جمهوری برنامه ریزی های مفصلی صورت گرفته تا فضای دانشگاهی آماده حضور هر چه بیشتر دانشگاهیان در عرصه ملی باشد.
وی تصریح کرد: با شورای نگهبان و وزارت کشور هماهنگی های لازم صورت گرفته تا دانشجویان داوطلب بتوانند به عنوان بازرس سر صندوق رای حضور داشته باشند و البته دانشجویان برای نخستین بار ناظر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستند.
وی تصریح کرد: البته خبرنگاران فرهنگی دانشگاه ها نیز آخرین اخبار دانشگاهی را در زمان انتخابات ریاست جمهوری در اختیار رسانه ها قرار می دهند.
خواجه سروی اظهار داشت: این نکته را نیز بیان می کنم موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی در این فعالیت های سیاسی مستثنی نبوده و آنها نیز با رعایت مقررات فرهنگی و نظارت مسئولان دانشگاهی در این فعالیت سیاسی حضور دارند ./ح