معتادی در بساط استعمال مواد مخدر واقع در شهرستان صومعه‌سرا با قلدری در ندادن حق سهم، دو رفیقش را با چاقو در هم درید.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، واقعه درگیری زمانی برای ماموران مشخص شد که دو مصدوم درگیری با موتورسیکلت خود را از معرکه دور کرده و به علت شدت جراحات بر روی زمین افتادند. پلیس با همکاری مردم مصدومان را جهت درمان به بیمارستان منتقل کردند که یکی از آنان به علت شدت ضربات چاقو و خونریزی شدید فوت کرد.

نفر دوم پس از درمان در بازجویی پلیس اظهار کرد: به همراه متوفی پس از خرید مواد مخدر جهت استعمال به نقطه‌ای خلوت رفته و شخص ضارب نیز به ما ملحق شد، ولی پس از استعمال حق سهم موادش را نداد و مقاومت کرد و ناخودآگاه با استفاده از چاقویی که در ساق پایش جاسازی کرده بود به ما حمله‌ور شد.

این متهم ادامه داد: از ترس با موتورسیکلت متواری شدیم اما پس از طی مسافتی به علت شدت جراحات وارده و خونریزی بر زمین افتاده و توسط مردم و پلیس به بیمارستان منتقل شدیم.

بر پایه این گزارش، کارآگاهان پس اظهارات بازمانده صحنه درگیری، شناسایی ضارب را در دستور کار خود قرار داده و پس از 24 ساعت وی را که در منزلی مخفی شده بود، دستگیر کردند.

این متهم که احمد نام دارد در بازجویی به جرم خود اعتراف و به اتهام قتل راهی زندان شد.

منبع:خبرگزاری ایسنا
برچسب ها: گیلان ، نزاع ، مخدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.