به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سعید گلستانی در ستاد ساماندهی امور جوانان عنوان کرد: بر اساس آمار موجود 23 هزار مورد ازدواج در سال 90 در استان ثبت شده بود که در سال 91 به 17 هزار مورد کاهش یافت.
وی بیان کرد: برای تسهیل ازدواج جوانان باید برنامهریزی دقیق داشته باشیم و دستگاههای متولی در این حوزه را بیشتر وارد عرصه کار کنیم تا با این آمار مواجه نشویم.
گلستانی تاکید کرد: در سال 91، دو هزار و 600 مورد طلاق صورت گرفت که با اجرای برنامههای مختلف میتوان از برخی طلاقها جلوگیری کرد.
وی گفت: بر اساس آمار موجود 46 درصد طلاقها در جوانان به خاطر مسائل فرهنگی بوده که با برگزاری برخی برنامهها میتوان از 600 تا 700 مورد از طلاقها جلوگیری کرد.
گلستانی تصریح کرد: برنامهریزیها باید به گونهای باشد که تمامی جوانان جامعه مطابق با شرایط خودشان تحت پوشش برنامهها قرار گیرند و کسانی که طلاق گرفتهاند برنامهای خاص برایشان تدارک دیده شود.
معاون قضایی دادگسترس همدان گفت: طرح صیانت از بنیان خانواده یکی از طرحهای مهم ویژه جوانان است که در این طرح باید برخی مسائل و مشکلات جوانان را با ریزبینی بررسی کرده و به یک فرهنگ تبدیل کنیم.
وی بیان کرد: برای آشنا کردن جوانان با مباحث ازدواج بهتر است این مقوله در کتب درسی آنها در قالب واحد درسی گنجانده شود تا مهارتهای لازم قبل از امر ازدواج را بیاموزند و کارگاههای مختلف نیز باید برگزار شود.
گلستانی گفت: در حال حاضر تنها قبل از ازدواج برنامه آموزش امور پزشکی و تنظیم خانواده به جوانان ارائع میشود در حالیکه جوانان امروز نیاز به آموزش مهارتهای زندگی دارند که این امر نادیده گرفته شده است و به این ترتیب شاهد افزایش درصد طلاقها هستیم.
وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که تفکر فرزندان به ازدواج آسان تغییر نکند کاری نمیتوان انجام داد بنابراین لازم است مردم خودشان برای تغییر نگرش حاضر شوند و فرزندانشان را برای ازدواج آسان آماده کنند.
منبع:خبرگزاری ایسنا