رئيس انستيتو تغذيه ايران گفت : متاسفانه مصرف نمك به صورت سنتي در غذاهاي ما وجوددارد و در اين عرصه موفق به حذف نمك از سرسفره ها نشده ايم .

 دكتر حاجي فرجي، رئيس انستيتو تغذيه ايران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به شعار هفته سلامت ايران مبني بر فشار خون خود را جدي بگيريم گفت : فشار خون علل مختلفي از جمله چاقي و اضافه وزن ، عوامل استرس زا ، دخانيات ، مصرف نمك زياد و... دارد .

وي با اشاره به اينكه مصرف غذاهاي چرب ، اسنك ها و تنقلات كه روزانه به مقدار نامناسب مصرف مي شوند از ديگر علل ابتلا به فشار خون هستند افزود: متاسفانه مصرف نمك به صورت سنتي در غذاهاي ما ايرانيان وجود داشته است.

رئيس انستيتو تغذيه ايران در ادامه با بيان اينكه وجود نمك سر سفره ها عادتي است كه هنوز موفق به حذف ان نشده ايم اظهار كرد : موضوع ديگر نقش تغذيه در ايجاد فشار خون ، غذاهاي فراوري شده مانند سوسيس و كالباس ، انواع شورها و اسنك هايي كه مخلوطي از روغن و نمك هستند مي باشد كه متاسفانه روند مصرفي بالايي دارند .

وي يادآور شد : فعاليت بدني مناسب ، كاهش غذاهاي پرنمك ، و نيز آموزش به عموم مردم از جمله اقداماتي است كه مي توان با توجه به آن شاهد كاهش فشار خون در كشور باشيم .

وي در پايان خاطرنشان كرد: مصرف ميوه ها و سبزيجات مختلف داراي كليسيم و ويتامين سي نيز براي پيشگيري از بيماري پرفشاري خون نقش موثري دارند ./ ح

برچسب ها: نمک ، فشارخون ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.