مصرف آبزيان را مي توان با استفاده از فرآورده هاي ايزوله شده که بوي ماهي نمي دهد، افزايش داد.

دکتر دباغ مقدم، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فرآورده هاي دريايي در کشور، تنوع بسياري دارد، ولي بيشترين مورد استفاده مردم از فرآورده هاي دريايي، ماهي و ميگو است که ميگو بيشتر در قسمت هاي جنوب کشور خواهد بود.

وي ادامه داد: فوايد استفاده از فرآورده هاي آبزي به دليل وجود امگا 3 و براي کاهش التهاب مفاصل، کاهش بيماري هاي قلبي و عروقي و کاهش التهاب پوستي، مفيد و موثر است.

دباغ مقدم تصريح کرد: سرانه مصرف آبزيان 6 کيلوگرم است، ولي در ايران سرانه مصرف به علت نوع پخت بوي ماهي و مزه آن استفاده از آن کم است.

وي اظهار داشت: يکي از راه هايي که در تمام جهان براي افزايش مصرف آبزيان آنها را به صورت فرآوري شده و ايزوله در مي آورند، مانند انواع اسنک ها که پروتئين هاي ايزوله شده ماهي است، يعني بوي ماهي نمي دهد.

وي افزود: مصرف اين نوع فرآورده ها تقريبا به همان اندازه پروتئين ماهي و آبزيان را دارد./ح

برچسب ها: ماهی ، امگاسه ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار