صدرالله كمالوند، متخصص تغذيه، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: وظيفه اصلي غذا زنده و تندرست نگه داشتن انسان است و اين موضوع در تمام دوران زندگي بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي با اشاره به اينكه در ايام نوروز برخي از الگوهاي تغذيه اي تغيير مي كند تصريح كرد: بررسي ها نشان مي دهد كه در روزهاي ابتدايي هر سال، الگوهاي غذايي بسياري از مردم به سمت الگوهاي نامناسبي پيش مي رود كه اين امر به هيچ عنوان مناسب و قابل قبول نيست.
كمالوند، افزود: نبايد در ايام نوروز و در هنگام سفرهاي نوروزي، تغيير خاصي در رژيم غذايي داد و در واقع بايد مانند ساير مواقع سال مراقب مواد غذايي مصرفي خود باشيم.
وي تأكيد كرد: در ايام نوروز و به ويژه در طول سفر، استفاده متعادل و متناسب از تمام گروه هاي غذايي و ايجاد تنوع در رژيم غذايي بسيار ضروري است.
كمالوند خاطرنشان كرد: كربوهيدرات ها، پروتئين ها، چربي ها، شيريني ها، ويتامين، عناصر معدني و نوشيدني ها همه و همه بايد به صورت متعادل، متناسب و با توجه به شرايط بدني مورد استفاده قرار گيرند/ح