جزیره "ایستر" در شیلی راز بزرگی را در دل خود نهفته دارد که هنوز کشف نشده است.

به گزارش خبرنگار حوزه گردشگري باشگاه خبرنگاران، جزیره "ایستر" در اقیانوس آرام جنوبی متعلق به کشور شیلی، بخاطر تندیس های عجیب باستانی که " موآی" نام دارند معروف است.

مهمترین بخش جزیره، 288 موآی نیم تنه دارد که بر روی سکوهای عظیمی بنام آهو ایستاده اند فاصله این سکوها از هم حدود نیم مایل است که یک نوار تقریبا سراسری به دور جزیره به وجود آورده اند.
همچنین 600 موآی دیگر که در مراحل مختلف تکامل هستند، در سرتاسر جزیره پراکنده اند، حتی در معادن و کنار جاده های قدیمی و یا ساحل هم براحتی می توان آنها را مشاهده کرد.

براساس این گزارش، قرنها پیش مردم جزیره ایستر بین 2 تا 5 هزار نفر بودند که به دو دسته تقسیم می شدند مردمان عادی که دارای گوشهای کوتاهی بودند و اعیان که گوشهای درازی داشتند.
چنین افرادی، نرمه های گوشی خود را به وسیله آویزان کردن وزنه های مناسب دراز کرده بودند، درست مشابه گوشهایی که در کله های سنگی مشاهده می کنیم.

البته درازکردن لاله گوش به عنوان نجیب زادگی در میان "اینکاها" نیز مرسوم بوده است بدین ترتیب این احتمالی وجود دارد که اینکاها، خود را به جزیره ایستره رسانده و سپس به وسیله مهاجرین پولنیزی از آنجا رانده شده اند.

علاوه بر این عده ای نیز مدعی هستند که در کتب باستانی تبت، به شواهدی دال بر وجود جزیره ای مرموز دست یافته اند که تاثیری بر ما ندارد، ولی به طور حتم نوادگان ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

آنها معتقدند که جزیره ایستر با وجود اینکه چند فاجعه جهانی را پشت سر نهاده، اما به موجودیت ادامه خواهد داد و هنگامی که در یک زمان نامعلوم، به زیر آب فرو برود، دنیا به پایان خواهد رسید.

این گزارش می افزاید؛ ساختارهای مرجانی کوچک در امتداد خط ساحلی وجود دارد که همین صخره های مرجانی با برش های زیبایی جزیره را از دریا جدا ساخته اند بخشی از خط ساحلی این جزیره از گدازه ها و غارهای آتشفشانی تشکیل شده و ساکنان جزیره ایستر با نام" راپونی" که منزوی ترین مردم جهان بودند با تحمل رنج های بی شمار، مانند قحطعی، گرسنگی، بیماری های مسری، جنگ داخلی و... اکنون به شهرت جهان رسیده اند.

دانشمندان بر این باورند که رازهای بی شماری در دل این جزیره نهفته است و سوالهای بي پاسخی مانده كه چرا ساکنان قدیمی جزیره ناپدید شده اند و یا چه بر سر آنها که تندیس های سنگی عظیمی برای خود ساخته بودند آمده است.

برخی بر این باورند که ایجاد سونامی بزرگ باعث به پایان رسیدن تمدن این جزیره شده و برخی دیگر معتقدند که این تندیس ها به خاک سپرده نشده بلکه فرسایش و عوامل جغرافیایی باعث دفن آنها و ناپدید شدن ساکنان آنجا شده است.

به هر حال راز جزیره ایستر هنوز ناشناخته مانده و این در حالی است که با کاوشهای بیشتر این تندیس ها می توانند از رازهای تازه ایی پرده بردارند، رازهایی که رسانه های جهانی را تحت الشعاع قرار داده است./ي2

گزارش از عليرضا شوكتي.


برچسب ها: جزیره ، ایستر ، شیلی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شیوا
۲۰:۲۲ ۱۹ بهمن ۱۳۹۵
خیلی جالبه کاش بیشتر توضیح بدین درموردش
من تابحال دراین مورد چیزی نشنیده بودم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۰۸ شهريور ۱۳۹۵
ممنون خیلی جالب بود شاید مردمان ان جزیره از انجا رفته باشند.شاید ازچیزی خبرداشتند .شاید زنده باشن
Iran (Islamic Republic of)
مرجان
۱۲:۴۷ ۲۴ اسفند ۱۳۹۲
من داستان این جزیره رو تو زبان عمومی خوندم فکر کنم جالب باشه
Iran (Islamic Republic of)
ایمان
۱۷:۳۸ ۱۱ فروردين ۱۳۹۲
خیلی خیلی لذت بردم . واقعا باحال بود خواهشا از این مکان بیشتر بنویسید
Germany
سولی
۱۲:۲۱ ۱۱ فروردين ۱۳۹۲
سلام خسته نباشید برنامه اتون عالیه فقط زمان پخشش رو بیشتر کنید ممنون میشم
Iran (Islamic Republic of)
باربی
۰۹:۵۶ ۱۱ فروردين ۱۳۹۲
از باشگاه خبرنگاران متشکرم.
Iran (Islamic Republic of)
مسعود
۰۲:۱۱ ۱۱ فروردين ۱۳۹۲
اگر اخبار تازه ای از این جزیره به دستتون رسید لطفا داخل سایت بزارید...ممنون
-
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۰ فروردين ۱۳۹۲
مطلب جالبی بود مرسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۲
باسلام
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۲۱:۰۴ ۱۰ فروردين ۱۳۹۲
علیک سلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۰ فروردين ۱۳۹۲
علیک سلام!!! خسته نباشی داداش
آخرین اخبار