استاندار اردبیل گفت: تحقق شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در سال جدید نیاز به مشاركت و انسجام ملی دارد و همه باید دست به دست هم دهیم تا این آرمان برآورده شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / اكبر نیكزاد در بازدید از ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان اظهار كرد : رهبر معظم انقلاب در یك دوراندیشی سال جدید را در آستانه رویداد عظیم انتخابات و كاستن از التهابات اقتصادی به نام حماسه سیاسی و اقتصادی نامید تا همه به این باور برسند كه خلق حماسه نیازمند همدلی و مشاركت و داشتن روحیه جهادی است.

وی با بیان اینكه دشمن امروز با هجمه‌های سیاسی و اقتصادی تلاش می‌كند انقلاب اسلامی را در مسیر آرمانی خود دچار انحراف و برخی بدمستی‌ها كند، افزود: جمهوری اسلامی ایران بالنده‌تر و مقتدرتر از آن است كه بازیچه چنین هیجان ها و بازی‌های بی‌سرانجام شود.

نیكزاد یكی از زیباترین جلوه‌های حماسه سیاسی و اقتصادی را خدمت بی‌منت به مردم و جلب رضایت آنها در حوزه‌های مختلف توصیف و اضافه كرد : انقلاب اسلامی ایران، انقلابی بر پایه ارزش‌هاست كه در آن خدمت بی‌منت یك فخر ماندگار است.

استاندار اردبیل با بیان اینكه امسال وظیفه و رسالت خطیری را در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی بر دوش داریم ، گفت : یكی از این مسئولیت‌های سنگین در حوزه اقتصادی كاستن از التهاب تحریم‌ها و تهدیدهای اقتصادی است كه می‌تواند دشمنان را در رسیدن به اهداف شومشان ناكام بگذارد.

به گفته وی ، در این مسیر همراهی مردم می‌تواند اقتصاد ما را پویاتر و فضای تنش و التهاب را به حداقل برساند.

او با قدردانی از تلاش اعضای ستاد تسهیلات سفر و دستگاه‌های خدمات‌رسان اضافه كرد: چنین خدمات ارزشمندی هم موجب رضایت الهی و هم بندگان خداوند متعال می‌شود/س 

برچسب ها: اردبیل ، مشارکت ، و ، انسجام ، ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.