بر اساس تحقيقات حساسيت به مواد غذايي در ميان كودكان روز به روز در حال افزايش است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش سلامت خبرگزاري ANSA ايتاليا، آلرژي در ميان كودكان در حال افزايش است.بر اساس اين گزارش آلرژي در طول 20 سال گذشته در ميان كودكان به ويژه آلرژي به مواد غذايي رو به افزايش است.
بر اين اساس در واقع در ايتاليا بيش از 250000 كودك در سن قبل از مدرسه دچار آلرژي شده اند.
اين آلرژي‌ها در ايتاليا بيشتر به آلرژي مربوط به پروتئين شير گاو مربوط مي‌شود كه در حدود 100000 كودك زير 6 سال به آن مبتلا هستند.
 
شركت آلرژي و ايمونولوژي اطفال (siaip) برنامه اي براي بالا بردن سطح آگاهي والدين در مورد اين مشكل در حال رشد را تنظيم كرده‌اند.
در طول 20 سال گذشته شاهد افزايش قابل توجه و نگران كننده اي از لحاظ سن آلرژيك كودكان هستيم.
كمبين Siaip با هدف برجسته كردن نقش مهم آلرژي كه مي‌توان از آن پيشگيري كرد و در حال حاضر در حال افزايش است به وجود آمد.
متخصصان اطفال درباره اقدام موثر درباره آلرژي ‌هاي مواد غذايي كه اغلب منجر به اشكال ديگر آلرژي‌ها مثل تنفس مي‌شود و يا اثرات قابل توجهي به روي كيفيت زندگي مي گذارند هشدار دادند.
در مورد خطر آلرژيك نيز متخصصان اطفال با برخي از راهنماي‌هاي مفيد توانستند به كودكان كمك
كنند.
از جمله اين راهنمايي ها تغذيه با شير مادر در 6 ماه اول زندگي و ادامه تغذيه با شير مادر در كل دوره شيرخواري كه اين شير ترجيحا بين 6-4 ماه بعد از زندگي بايد مصرف شود.بعد از شير، برنامه گنجاندن تدريجي غذاها براي تشخيص و تسهيل در شناسايي هر گونه آلرژي پيشنهاد مي شود./ز2
برچسب ها: آلرژی ، حساسیت ، کودک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار