نریمان سعادتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تهیه مواد اولیه، پخت، نحوه نگهداری و کیفیت مواد غذایی موضوعات بسیار مهی است که در همه شرایط از جمله در هنگام سفر باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: میکروب ها و عوامل خارجی در شرایط مساعد برای رشد و تکثیر، امکان فعالیت و خودنمایی بیشتری را پیدا می کنند و به راحتی میتوانند مواد غذایی مختلف را آلوده و از این جهت موجب بیماری زایی شوند.
سعادتی تاکید کرد: به دلیل امکان رشد و تکثیر بیشتر میکروب ها در رطوبت زیاد، در طول سفر بهتر است از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده شود.
وی گفت: ماکارونی، عدس پلو، باقالی پلو، لوبیا پلو و غذاهای مشابه به دلیل رطوبت کم، برای استفاده در طول سفر بسیار مناسب هستند.
سعادتی با بیان اینکه در طول سفر غذاهای مورد مصرف باید به طور کامل پخته شوند یادآور شد: اگر در پختن غذاها کوتاهی شود و یا اینکه غذاها به ویژه گوشت ها به طور کامل پخته نشوند، احتمال آلودگی و فساد مواد غذایی وجود خواهد داشت./ع2