رییس اتحادیه فروشندگان گوشی و لوازم جانبی گفت: تخصیص ارز مبادله‌ای موجب کاهش قیمت‌ها در بازار تلفن همراه شد و انتظار می‌رود تا سال آینده، قیمت‌ها 30 تا 35 درصد کاهش داشته باشند.

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران؛افشار فروتن، با اشاره به اینکه بعد از تخصیص ارز مبادله‌ای به واردات گوشی تلفن همراه شاهد کاهش قیمت گوشی‌ها در بازار بوده‌ایم، اظهار کرد: تلفن همراه جزو کالاهای اولویت نهم بود که یکی دو ماهی می‌شود ارز مبادله‌ای به آن برای واردات اختصاص داده شده است.

وی گفت: در همین یکی دو ماهی که واردکنندگان با ارز مبادله‌ای کالای خود را وارد کردند، حجم واردات رشد چشم‌گیری داشته است که مسلما با آمار ارائه شده از سوی گمرک به میزان آن پی خواهیم برد.

او با اشاره به اینکه پیش از اختصاص ارز مبادله‌ای به حداقل واردات در این حوزه رسیده بودیم، اذعان کرد: ارز مبادله‌ای توانست وضعیت بازار را از کرختی خارج کند و علاوه بر کاهش قیمت‌ها موجب افزایش واردات قانونی در این حوزه شود.

رئیس اتحادیه گوشی و لوازم جانبی در پاسخ به این سوال که به نسبت سال گذشته چه تغییرات اساسی را در بحث واردات گوشی همراه داشته‌ایم؟، ابراز کرد: سال 90 چندان افت و خیزی در این حوزه وجود نداشت اما امسال بود که کاهش تعرفه واردات را تا 10 درصد داشتیم و هم‌اکنون نیز کاهش قیمت‌ها را شاهدیم.

فروتن خاطر نشان کرد: بخش اعظمی از افزایش قیمت‌ها در بازار تلفن همراه ناشی از نوسانات نرخ ارز بود که موجب شده بود برای چندی هم که شده بازار به کما رود ولی در حال حاضر انتظار داریم بازار از این حالت درآمده و به سوی رونق خود برود.

وی با بیان اینکه نزدیک عید هستیم و تا الآن فروشندگان از این بازار رضایتی نداشتند، یادآور شد: ارز مبادله‌ای راهکاری بود که درست است در دقیقه 90 اتخاذ شد اما می‌تواند رویه بازار را تغییر دهد و فروشندگان در روزهای پایانی سال شاهد رشد فروش و استقبال مردم باشند و علاوه بر این به مردم نیز این تضمین را می‌دهم که با قیمت‌های تعدیل شده دیگر برای فروشندگان به صرفه نیست که محصولات خود را انبار کنند چرا که اگر فروشنده‌ای الآن محصول خود را نفروشد بعید است بتواند قادر به فروش آن در میان محصولات ارزان و هم‌رده باشد.

او  با اشاره به اینکه فرصت خوبی برای خرید متقاضیان فراهم شده است، ادامه داد: از یکی دو ماه گذشته شاهد کاهش قیمت‌ها بودیم و انتظار می‌رود رفته رفته باز هم کمتر شود تا نهایتا به بیشترین میزان کاهش خود در سال آینده یعنی 30 تا 35 درصد برسد.

فروتن ابراز کرد: در حال حاضر حدود 15 تا 20 درصد کاهش قیمت در سطح محصولات این حوزه داشته‌ایم.

وی در پایان درباره برندهای مطرح واردات گوشی تلفن همراه نیز گفت: طبق آنچه آمار نشان می‌دهد سامسونگ در جایگاه نخست قرار گرفته و نوکیا، سونی و اچ‌تی‌سی به دنبال آن هستند؛ یکسری برندهای مقطعی هم در بازار هستند که با مساعد دیدن شرایط حضور خود را تثبیت می‌کنند در غیر اینصورت از صحنه کنار می‌روند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: ارز ، واردات ، تعرفه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
هم وطن
۱۹:۱۶ ۲۰ آذر ۱۳۹۲
توي بازار و سايت هاي فروش موبايل كه هيچ خبري از كاهش نيست . پس اين ارز مبادله اي كجا خرج شده كه مردم تأثير اون رو نمي بينند .
Iran (Islamic Republic of)
یه آدم
۲۱:۳۲ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
با همه ی نظراتون موافقم
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۹:۱۵ ۳۰ شهريور ۱۳۹۲
لطفا آخرین قیمت سونی را بزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۲۳ شهريور ۱۳۹۲
20درصد که چیزی رو عوض نمیکنه
Cambodia
ناشناس
۱۳:۲۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۲
این 20درصدو بزارین جلو ایینه بشه 40درصد
گوشی ده تومنی رو میبرن تا صد تومن ده تومن میارن پایین کیف هم میکنن
انگار که به ...تیتاپ داده باشی
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۱:۵۸ ۱۵ فروردين ۱۳۹۲
قیمت گوشی ها اینقدر بالاست که این 20درصد هم دردی رو دوا نمی کنه.
باید بیاد پایین تر
China
milad seven7
۱۹:۳۵ ۱۱ فروردين ۱۳۹۲
چه خبره اقا_گوشي خريدن شده ارزو واسه قشركم درامد جامعه_بايد ي فكراساسي كرد 20درصد كاهش چيزي روعوض نميكنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۵ فروردين ۱۳۹۲
قیمت گوشی از 100درصد هم رفته بالاتر اونوقت میخوان 20درصد قیمتشو بیارن پایینتر همچین کار هنری نکردن
آخرین اخبار