به گزارش
خبرنگار علمی پشکی باشگاه خبرنگاران و به نقل ا یاهو هلث،در طب سنتی ودر گذشته ها برای ارامش روح و روان ا ریحان و ترکیبات دارای این گیاه بسیار استفتده می کردند.
بررسی ها نشان می دهند،خوردن ریحان برای تمامی مزاج هامناسب است و به سلامت نورون های مغزی بسیار کمک می کند.
دانشمندان با مطالعه و انجام ازمایشاتی روی 150 زن و مرد دریافتند کسانی که از سبزیجات به ویژه ریحان زیاد استفاده می کنند کمتر دچار تنش های عصبی و روانی می شوند و در تصمیم گیری ها راحت تر می توانند عمل کنند و بسیار خوش اخلاق نیز هستند.
گفتنی است،ا در ساخت بسیاری از داروها به ویژه دلروهای اعصاب و روان از برگ ریحان بسیار استفاده می کنند و هم چنین این گیاه برای زخم و جراحات مغزی بسیار مفید است و دوره درمان بیماری های روحی و کسانی که از افسردگی رنج می برند را کوتاه می کند./س