به هنگام خرید ماهی کوچک به شرایط سالم بودن آن توجه کنید و یکی از این موارد نداشتن نقاط سیاه روی بدن ماهی است.

دکتر هومن یزدانی، دامپزشک (آبزیان زینتی) در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار  داشت: محل خرید ماهی بسیار مهم است و باید از اماکنی تهیه شود که زیر نظر سازمان دامپزشکی کشور باشد.

وی تصریح کرد: به هنگام خرید ماهی توجه داشته باشیم که نقاط سیاه رنگی روی بدن ماهی نباشد و نیز خوردگی و پوسیدگی روی باله های ماهی وجود نداشته باشد و بدن ماهی شفاف باشد.

یزدانی افزود: در ضمن به هنگام خرید ماهی توجه داشته باشیم که بیرون زدگی چشم نداشته باشد.

این متخصص متذکر شد در هنگام خرید ماهی توجه کنیم که ماهی در قسمت میانی ظرف در حال شنا باشد و در سطح آب در حال بلعیدن هوا  نباشد.

وی خاطرنشان کرد: خریدن یک تا دو قطعه ماهی کافی است./ح
برچسب ها: ماهی قرمز ، بهداشت ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار