تولید گوشت آبزیان امسال در خراسان جنوبی 85 تن افزایش یافت .

  

به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: امسال 750 تن گوشت آبزیان به ارزش 6 میلیارد تومان در این استان تولید شد .

پارسال نیز 665 تن گوشت آبزیان در خراسان جنوبی تولید و به بازار عرضه شد .

هادربادی افزود: 450 واحد پرورشی ، استخرهای دو منظوره و ذخیره آب کشاورزی برای پرورش ماهی در خراسان جنوبی فعال است.

مصرف ماهی در کاهش بیماری قلبی و عروقی ، کاهش فشار خون ، پیشگیری از بیماریهای مفصلی و التهابی مانند روماتیسم ، آرتزیت رومایید ، رشد مغز و تشکیل سلامت سیستم عصبی جنین ، افزایش تقویت حافظه و یادگیری موثر است.

مصرف ماهی همچنین میزان کلسیم را در بدن تثبیت و از پوکی استخوان جلوگیری می کند .

انواع آبزیان شامل ماهیان گرم آبی و ماهیان سردآبی در تمام شهرستانهای استان خراسان جنوبی تولید می شود./س

برچسب ها: افزایش ، تولید ، آبزیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.