فرشته قربانی نائینی دانشجوی دکترای شیمی فیزیک در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: 9 نوع اسید آمینه ضروری در همه گیاهان به وفور یافت می شود و در این میان دانه های سویا در دنیای گیاهان استثنا هستند.
وی تصریح کرد: دانه های سویا محتوی حدود 40 درصد پروتئین هستند.
قربانی گفت: صنایع غذایی می توانند دانه های سویا را طوری فرآوری کنند که پروتئین آن ها حفظ شود بنابراین دانه سویایی که خورده می شود مملو از پروتئین خواهد بود.
این دانشجوی دکترای شیمی متذکر شد: دانه های سویا دارای مواد معدنی همچون کلسیم، آهن و روی بوده که میزان مواد معدنی آن در انواع مختلف دانه های سویا متغیر است.
وی افزود: پروتئین سویا، آرد سویا و دانه های پخته سویا بیشتر از دیگر محصولات آن دارای مواد معدنی هستند.
قربانی خاطر نشان کرد: فواید کلیدی دانه های سویا به دلیل مقدار عالی پروتین آن ها، مقدار بالای اسیدهای چرب ضروری، ویتامین ها، مواد معدنی، ایروفلاون ها و فیبرشان است./ح