محمدحسن آصفري نماينده اراك و كميجان در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به اظهارات اخير دولت تركيه مبني بر بيتفاوت بودن ايران در قبال كشتار مردم سوريه گفت: بايد به اين مسئله توجه كرد كه دولت تركيه براي تشديد ناامني در سوريه تلاش ميكند و اگر از ارسال نيرو و سلاح به سوريه جلوگيري ميكرد مطمئنا تنشهاي داخلي سوريه تا امروز پايان يافته بود.
وي با بيان اين مسئله كه دولت تركيه تشديد كننده بحران در سوريه است ادامه داد: دولت تركيه بايد پاسخگوي مردم مظلوم سوريه كه به دست معارضين در حال قتل عام هستند، باشد.
آصفري با بيان اين مطلب كه پس از اتمام درگيريها در سوريه مردم اين كشور خاطره تلخي از دولت تركيه خواهند داشت، تصريح كرد: توقع مردم سوريه اين بود كه دولت تركيه در كنار آنها باشد نه اين كه براي قتل عام مردم سوريه با معارضين هم دست شده و به تجهيز و مسلح كردن تروريستها بپردازد.
عضو هيئترئيسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اين مسئله كه حل مشكل سوريه تنها از راه گفتگو و مذاكره امكان پذير است، گفت: اعتقاد ما همواره براين است كه عملياتهاي نظامي و تروريستي نه تنها مشكل سوريه را حل نميكند بلكه باعث تشديد اين تنشها خواهد شد.
وي در پايان با اشاره به حضور موشكهاي پاتريوت در مرزهاي مشترك تركيه با سوريه با حضور ناتو اظهار داشت: اين مسئله باعث تشديد ناامني در منطقه شده و دولت تركيه بايد نسبت به اين موضوع تجديد نظر داشته باشد.
گفتني است خبرگزاری آناتولی ترکیه اظهارات روز گذشته احمد داود اوغلو وزیر خارجه این کشور را منتشر کرده که در بخشهایی داود اوغلو گفته کشورش و ایران در موضوع بحران سوریه دارای اختلاف نظرهای عمیق هستند.
وی همچنین بار دیگر با متوجه کردن مسئولیت همه کشتارها در سوریه به دولت این کشور مدعی شده ایران در قبال کشتهشدن مردم سوریه به دست دولت این کشور سکوت کرده است.
انتهاي پيام//