آجیل های کهنه و قدیمی نه تنها مزیتی برای بدن ندارند بلکه سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند و اختلال های گوارشی نیز ایجاد می کنند.

به گزارش خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران: در روزهای پایانی سال آجیل های تقلبی در بازار مشاهده می شود که با آگاهی در خرید آجیل می توانید از ورود مواد غیر مغذی و مضر به بدنتان جلوگیری کنید.
 
آجیل و مغزهای کهنه و قدیمی باعث می شود دستگاه گوارشی با اختلال های جدی روبرو شود و نتواند غذاها را به خوبی هضم کنید.
 
ساده ترین راه برای تشخیص آجیل های نامرغوب از بین آجیل های تازه این است که طعم و رنگ مغزهای کهنه کاملا متفاوت است، پوست آجیل های نامرغوب رنگ کم تری دارد شکننده است و حالت طبیعی آجیل را ندارند.
 
آجیل و مغزهای نامرغوب و بی کیفیت سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند و از قدرت بدن در مبارزه با بیماری ها کاسته می شود.
 
اگر قدرت خرید آجیل های تازه و با کیفیت را ندارید از خرید نوع نامرغوب آن جدا جلوگیری کنید زیرا سبب بروز بسیاری از مشکلات جبران ناپذیر می شود.
 
آجیل های نا مرغوب حساسیت های پوستی و مشکلاتی در ریه نیز به وجود می آورند و مشکلات تنفسی زیادی را برای شخص مصرف کننده به وجود می آورند./ع2
برچسب ها: آجیل ، ایمنی ، سیستم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار