به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران: در روزهای پایانی سال آجیل های تقلبی در بازار مشاهده می شود که با آگاهی در خرید آجیل می توانید از ورود مواد غیر مغذی و مضر به بدنتان جلوگیری کنید.
آجیل و مغزهای کهنه و قدیمی باعث می شود دستگاه گوارشی با اختلال های جدی روبرو شود و نتواند غذاها را به خوبی هضم کنید.
ساده ترین راه برای تشخیص آجیل های نامرغوب از بین آجیل های تازه این است که طعم و رنگ مغزهای کهنه کاملا متفاوت است، پوست آجیل های نامرغوب رنگ کم تری دارد شکننده است و حالت طبیعی آجیل را ندارند.
آجیل و مغزهای نامرغوب و بی کیفیت سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند و از قدرت بدن در مبارزه با بیماری ها کاسته می شود.
اگر قدرت خرید آجیل های تازه و با کیفیت را ندارید از خرید نوع نامرغوب آن جدا جلوگیری کنید زیرا سبب بروز بسیاری از مشکلات جبران ناپذیر می شود.
آجیل های نا مرغوب حساسیت های پوستی و مشکلاتی در ریه نیز به وجود می آورند و مشکلات تنفسی زیادی را برای شخص مصرف کننده به وجود می آورند./ع2