جلوگیری از کم خونی بدن و کاهش کلسترول خون، گردو و بادام تازه مصرف کنید که بدون نمک باشند.

سید علی اصغر مشتاقی رئیس انجمن عناصر کمیاب ایران در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:  گردو و بادام از مواد غذایی بسیار مفیدی است که سرشار از ویتامین E است که ویتامین E دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است.

وی تصریح کرد: گردو و بادام مانع جذب چربی های بد در رژیم غذایی می شود زیرا دارای چربی های بسیار مفیدی هستند.

مشتاقی افزود: بادام و گردو دارای عناصر مختلفی مانند آهن و روی است که در انجام واکنش های بدن موثر بوده و مانع از کم خونی می شود.

وی متذکر شد: گردو و بادام برای کاهش کلسترول خون بسیار تاثیر گذارند پس بهتر است این دو ماده غذایی به صورت تازه مصرف شود زیرا ماندن آن ها در معرض هوا باعث اکسید شدن گردو و بادام می شود.

 

برچسب ها: گردو ، بادام ، کم خونی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار