به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، صبح امروز با حضور خسرو بیات مدیرکل ارشاد و فرهنگ اسلامی همدان، هادی فیضمنش معاون فرهنگی کانون فرهنگی ـ هنری ارشاد، حسین علی شرکایی فرماندار، مهدی حاجیزینالعابدینی رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان تویسرکان تنها خانه دیجیتال فرهنگی عترت منطقه سرابی تویسرکان افتتاح شد و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
در حاشیه مراسم افتتاح تنها خانه فرهنگی دیجیتال منطقه سرابی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه تأسیس کانون فرهنگی ـ هنری مساجد مصوب شورای انقلاب فرهنگی است، اظهار داشت: امروز ما شاهد دو رخداد مهم در راستای ایجاد بستر فعالیت و دسترسی آسان کودک، نوجوان و جوانان به امکانات و تجهیزات فضای مجازی و کتاب در منطقه سرابی هستیم.
مهدی حاجیزینالعابدینی افزود: کانون عترت سرابی با تجهیز 12 دستگاه رایانه و تجهیزات جانبی نظیر بانک نرمافزاری، میز، قفسه و ... به عنوان تنها خانه فرهنگی دیجیتالی کانون فرهنگی ـ هنری مساجد از امروز به علاقهمندان مردم شهرستان بهویژه این منطقه خدماتدهی میکند.
وی تصریح کرد: بانک نرمافزاری خانه دیجیتالی شامل بخشهایی نظیر «انقلاب، دفاع مقدس و رهبری»، «خانواده، کودک و نوجوان»، «اسلام و معارف اسلامی»، «آموزش و علوم پایه»، «ایران شناسی، زبان و ادب فارسی»، «فنی و مهندسی»، «بازیهای رایانهای و سرگرمیهای دیجیتال «دایرهالمعارف پزشکی و سلامت»، «نرم افزارهای تلفن همراه» میشود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان ادامه داد: برای راهاندازی کانون عترت منطقه سرابی تنها خانه دیجیتال فرهنگی کانون مساجد هزینهای بالغ بر 500 میلیون ریال صرف شده است.
وی اظهار داشت: نسل جوان در ردههای سنی متفاوت میتوانند از امکانات ایمن برای استفاده از محیط مجازی در ساعات صبح و بعد از ظهر استفاده کنند.
حاجیزینالعابدینی افزود: در این خانه دیجیتال نرمافزارهای شبکه ملی فرهنگ، بازیهای رایانهای مطلوب و خدمات ویژه عرصه فضای مجازی متناسب با نیاز مخاطبان ارائه میشود.
وی تصریح کرد: با راهاندازی این مجتمع دیجیتالی بستر اشتغالزایی برای تعدادی از جوانان فعال در این عرصه فراهم شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان ایجاد دو مرکز خانه دیجیتال و کتابخانه کانون فرهنگی ـ هنری مسجد حضرت ابوالفضل(ع) را از مصوبات سفر سوم هیئت دولت به استان دانست که امروز به بهرهبرداری رسیدند.
وی کانونهای مساجد را جایگاهی ارزشمند و مقدس برای ترویج و اشاعه فرهنگ دینی با استفاده از ابزارهای نوین دانست و تصریح کرد: حرکتهای فرهنگی در قالب برنامههای نرم هنری با پشتوانه معنویات و آموزههای دینی و بهرهوری درست و بهینه از تکنولوژی با مرکزیت مساجد گامی بنیادی در برابر ناتوی فرهنگی است.