به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران سرهنگ قبادزاده گفت: پیرو شکایت فردی مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی، ماموران تحقیقات خود را آغاز کردند.
رییس پلیس فتا استان ایلام ادامه داد: شاکی اظهار داشت، چندی پیش از طریق اینترنت و با توصیه یکی از دوستانم با فردی که مدعی بود می تواند مقاله علمی مرا در سایت های معتبر منتشر کند ،آشنا شدم .
مالباخته در ادامه گفت : در این خصوص مبلغ 12 میلیون تومان به حسابش واریز کردم ولیکن پس از چندین روز متوجه شدم که هیچ امکان ارتباطی با وی ندارم و فریب خورده ام .
سرهنگ قباد زاده افزود: طی بررسی های فنی و تخصصی توسط افسران متخصص پلیس فتا ، متهم که اهل و ساکن تهران بود ؛شناسایی و دستگیر شد.
رییس پلیس فتا ایلام ضمن بیان این خبر ، تصریح کرد : پلیس فتا ناظر بر رفتار افراد در فضای مجازی می باشد و به شدت با افعال مجرمانه برخورد خواهد کرد .
وی همچنین به دانشجویان و اساتید توصیه کرد: فریب تبلیغات اینترنتی این قبیل افراد را نخورید و قبل از هر اقدامی از صحت آن اطمینان لازم را کسب کنید./ف