کارشناسان به تازگی اعلام کردند جدول و برچسب های محاسبه کالری که روی بسته های مواد غذایی درج می شوند دارای اشتباهاتی هستند و نمی توان به طور کامل به آن ها اطمینان کرد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از نیونیوز وزن، تکه کردن و خرد کردن و حتی جویدن غذا بر میزان کالری دریافتی افراد تاثیر می گذارد.

گفتنی است در واقع برای برخی از غذاها نسبت کالری در آن ها طی مرحله هضم ثابت می ماند و نسبت کالری برخی دیگر تغییر می کند.

همچنین هنگام هضم کردن غذا نیز مقداری انرژی صرف می شود و حتی باکتری های موجود در معده و روده افراد بخشی از کالری های غذای انسان را به خود اختصاص می دهد.

این در حالی است که هیچ کدام از این عوامل در سیستم کنونی محاسبه کردن کالری ها که به بیش از 100 سال پیش باز می گردد قرار نگرفته است.

در تحقیقاتی که سال گذشته انجام شده مشخص شده است که جدول های محاسبه کالری مواد غذایی روی بسته بندی ها معمولاً 20 درصد کالری ها را کمتر از آنچه ارزیابی شده نشان می دهند همچنین اطلاعات ارائه شده در برخی از مواد غذایی تا 50 درصد نادرست است بنابراین همیشه نبید به برچسب مواد غذایی اعتماد کنید./ح
برچسب ها: برچسب ، کالری ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار