مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه گفت: تاکنون 1200 تن مرغ منجمد و 100 تن گوشت قرمز منجمد در استان توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

حسن احمدی، میزان توزیع روزانه این دو محصول را نیز 30 تا 35 تن مرغ منجمد و 15 تن گوشت قرمز منجمد اعلام کرد. و با تاکید بر اینکه مرغ منجمد در حال حاضر 200 تومان زیر قیمت تمام کشور در استان کرمانشاه توزیع می شود، ادامه داد: قیمت این محصول چهار هزار و 600 تومان برای هر کیلو می باشد.

به گفته این مقام مسئول گوشت قرمز منجمد نیز با قیمت 16 هزار و 300 تومان برای سردست، 16 هزار و 500 تومان برای ران و 15 هزار و 800 تومان برای گردن در حال توزیع است.

مدیر کل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه تصریح کرد: توزیع مرغ منجمد از دو هفته پیش و گوشت قرمز منجمد نیز از هفته گذشته آغاز شده و تا پایان فروردین ماه سال 92 ادامه خواهد داشت.

احمدی با اعلام اینکه در حال حاضر 30 مرکز سیار و 35 فروشگاه ثابت در سطح شهر در حال عرضه مرغ منجمد هستند، خاطرنشان کرد: گوشت قرمز منجمد نیز در 22 فروشگاه سطح شهر توزیع می شود.

وی در خصوص توزیع گوشت مرغ و قرمز در نمایشگاه عرضه مستقیم کالا هم یادآور شد: پنج غرفه در نمایشگاه برای توزیع این محصولات اختصاص یافته است.

به گفته این مقام مسئول روزانه 15 تن گوشت قرمز و به هر میزان که نیاز باشد مرغ منجمد، در نمایشگاه فروش بهاره کرمانشاه توزیع خواهد شد.

احمدی اظهارداشت: شهرستان ها نیز می توانند مرغ و گوشت قرمز منجمد مورد نیاز خود را به میزان نیاز از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان دریافت کنند./ع

برچسب ها: کرمانشاه ، توزیع ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.