![در بازار میوه چه میگذرد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323974_278.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،سعید متانی در حاشیه برگزاری نخستین دوره تربیت مربی تخصصی درجه سه نجات حوادث جاده ای در ساوه افزود: تا پایان امسال 18 هزار امدادگر زیر پوشش این آموزش های تخصصی قرار خواهند گرفت.
وی امداد و نجات جاده ای، سیلاب، آوار، كوهستان، قایقرانی، جهت یابی، غواصی، سنگ نوردی، یخ و برف، پیش بیمارستانی، پزشكی و كوهستان و كوهپیمایی مقدماتی را به عنوان بخشی از این آموزش ها عنوان كرد.
وی بیان كرد: این دوره های آموزشی تخصصی با هدف ارتقا و توانمندی امدادگران و نجاتگران برای امدادرسانی به حادثه دیدگان به صورت تخصصی و نیز آشنایی آنان با انجام جدیدترین روش های عملیات امداد و نجات برگزار می شود.
متانی ادامه داد: نیروی انسانی مهمترین ركن در هر سازمان است بطوری كه رسیدن به اهداف عالیه هر مجموعه در گرو داشتن مهارت و آگاهی نیروهای انسانی آن است.
وی بیان داشت: در جمعیت هلال احمر نیز به دلیل اهمیت آموزش در امداد و نجات، تربیت مربی و ارائه آموزش به امدادگران به صورت تخصصی در برنامه كاری این سازمان قرار گرفته است.
وی با بیان اینكه این دوره های تخصصی در تهران و نقاط مختلف كشور برگزار می شود، گفت: هم اكنون نخستین دوره تربیت مربی درجه سه نجات در حوادث جاده ای بصورت تخصصی در ساوه در حال برگزاری است.
معاون برنامه ریزی و آموزش های تخصصی سازمان جمعیت هلال احمر افزود: 130 مربی امداد و نجات از 31 استان كشور به مدت یك هفته در مركز هلال احمر ساوه بصورت تئوری و عملی امداد و نجات حوادث جاده ای را فرا خواهند گرفت.
مركز جمعیت هلال احمر ساوه به دلیل توانمندی های موجود، یكی از مراكز مهم آموزشی سازمان جمعیت هلال احمر كشور است./س